17. Päev


Täna hommikul tõusin vara üles, valmistusin päevaks ette ja nautisin hommikusööki, olles valmis uuteks väljakutseteks. Alustasin AWX-i paigaldamist oma Debiani serverisse, kuid peagi selgus, et päev ei kulge nii sujuvalt, nagu lootisin.

Pärast Debian (muutsin käske et oleks sobiv ubuntu jaoks) juhendi (https://www.howtoforge.com/how-to-install-ansible-awx-on-debian-10/) järgimist ja käsu ansible-playbook -i inventory install.yml sisestamist ilmnesid Dockeri ja Docker Compose'i konfiguratsioonidega seotud probleemid, samad, mis esinesid ka eile, mis takistasid edasist edasiminekut. Vaatamata pingutustele ei suutnud ma leida sobivat lahendust, mis viiks AWX-i edukale paigaldamisele.

Pärast lõunasööki püüdsin luua virtuaalkeskkonda, et võimalikke probleeme isoleerida, kuid ka see ei kõrvaldanud Dockeri ja Docker Compose'i tõrkeid. Samuti proovisin paigaldada AWX-i skripti vastavalt juhendile (skript: https://github.com/devopshubproject/install-awx-ubuntu/blob/main/README.md), kuid kohtasin taas täpselt samu tõrkeid ning probleeme.

Õhtul läksin trenni, et ennast vaimselt ja füüsiliselt uuesti laadida. Homme plaanin koos kolleegiga vaadata üle kõik eilsed takistused ning leida uusi lähenemisi, et lõpuks saavutada eesmärk AWX-i edukalt konfigureerida Ubuntu serverisse.

Comments

Popular posts from this blog

2. päev

3. Päev

22. Päev